Novembertilbud 2014

dumbbell-pair-299535_1280Vi ønsker at flere skal få teste om trening hos oss er noe for dem. Derfor tilbyr vi gratis trening for venner av våre medlemmer i hele november måned!

Det eneste man må gjøre, er å fylle ut en lapp med personalia, og legger denne i en boks merket “Registrering vennetrening”. Lapp og boks finner du ved treningskartoteket i 2.etg (ved trappen opp til tredje etasje). Når du har gjort dette, står vennen fritt til å trene hos oss så lenge dere trener sammen! Man kan ikke ta med seg mer enn én venn per treningsøkt, men man kan ta med seg forskjellige venner fra økt til økt.

Savner du en treningspartner? En av de mest effektive måtene å komme inn i gode treningsrutiner på, er å ha en treningspartner (eller flere) – nå kan du ta med deg potensielle treningspartnere og la dem forsøke seg, så får de testet om trening hos oss er noe for dem.
Har du en venn som har behov for mer aktivitet i hverdagen, men ikke er sikker på om de vil trives med trening på treningssenter? Ta dem med og la dem forsøke!

< tilbake til Treningssenter